Nov stroj za sladkarije—stroj za čokoladne kokosove ploščice

Ta stroj za čokoladne ploščice se uporablja za proizvodnjo čokoladnih kokosovih ploščic.Ima stroj za neprekinjeno mešanje žitaric, stroj za oblikovanje žigov, čokoladni rover in hladilni tunel.Usklajena s kuhalnikom sirupa, valji, strojem za rezanje itd., se ta linija lahko uporablja tudi za proizvodnjo vseh vrst žitnih ploščic, ploščic z arašidi.

Stroj za oblivanje čokolade, stroj za oblivanje čokolade, stroj za brizganje čokolade Ta stroj je posebna oprema za proizvodnjo različnih čokolad.Lahko ga potopite in premažete s čokoladno kašo na površino različnih živil, kot so sladkarije, torte, piškoti itd. Različni unikatni čokoladni izdelki.

Strojni nanos čokoladnih premazov
Stroj za premazovanje je večnamenska profesionalna oprema, ki se lahko prilagodi površini različnih živil, oblitih s čokolado.Hkrati ga je mogoče konfigurirati v skladu s potrebami kupcev po izdelku, mehanizem samodejnega podajanja, naprava za obračanje izdelkov, naprava za površinsko risanje, naprava za obdelavo (arašidi, kokos, umetniška konoplja in druga hrustljava hrana, ki jo je mogoče zdrobiti), je za nadaljnje izboljšanje izdelkov podjetja kakovosti.

Nov stroj za sladkarije --- stroj za kokosove ploščice, obložene s čokolado1
Nov stroj za sladkarije --- stroj za kokosove ploščice, obložene s čokolado3
Nov stroj za sladkarije --- stroj za kokosove ploščice, obložene s čokolado2
Nov stroj za sladkarije --- stroj za kokosove ploščice, obložene s čokolado4
Nov stroj za sladkarije --- stroj za kokosove ploščice s čokoladnim oblivom5

Čas objave: 17. junij 2020